Το dod.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό κοινωνικό δίκτυο

Προσφέρει multiplayer παιχνίδια, συνομιλία ( chat ), συζητήσεις και πολλές άλλες υπηρεσίες
dod multiplayer παιχνίδια
Multiplayer Παιχνίδια, Chat, Ψυχαγωγία
Community
Chat
Forum Συζητήσεις
Προφίλ
Επικοινωνία με το dod
dod Games Facebook
Βοήθεια
Ανέκδοτα
Multiplayer Παιχνίδια
Αγωνία
Αναγραμματισμός
Ναυμαχία
Τουβλομαχίες
Βομβομαχίες
Φουσκομαχίες
Κανονομαχίες
Σκορ 4
Κυβόλεξο
Δηλωτή
Ζωγράφισε Το
Εξάγωνο
Ξερή
Λεξομάνια
Μπιρίμπα
Πόκα
Μπιλιάρδο
Παζλ
Κουιζ
Σκάκι
Φιδόλεξο
Λεξοεναλλαγές
Τάβλι
Texas Holdem
Tichu
Ιός
Λεξοαναζητήσεις
Στο multiplayer παιχνίδι αγωνία που παίζεται με χαρτιά / τράπουλα, 2 εώς 4 online παίκτες, προσπαθούν να κατεβάσουν όλα τα χαρτιά που τους μοιράστηκαν στην αρχή του παιχνιδιού. Όταν έρθει η σειρά ενός παίκτη μπορεί να κατεβάσει ένα από τα φύλλα του που να ταιριάζουν είτε με τον αριθμό του φύλλου που είναι κάτω είτε με το χρώμα του φύλλου που είναι κατω. Αν δεν έχουν να παίξουν, πρέπει να τραβήξουν μια κάρτα την οποία μπορούν να ρίξουν αν ταιριάζει. Διάφορα φύλλα με ειδικό ρόλο μπορούν να αλλάξουν την ροή του παιχνιδιού.
  • Με το 7: Παίρνει 2 φύλλα ο επόμενος. Αν του είχαν ρίξει ήδη 7 κάτω τότε το 7 λειτουργεί σαν 'προστασία' και ρίχνοντας το πρέπει να πάρει 2+2 ο επόμενος. Αν έχει και ο επόμενος 7 τότε μπορεί να το ρίξει και να πάρει ο αμέσως επόμενος 2+2+2 κάρτες. Αποκορύφωμα είναι, τα 4 εφτάρια να πέσουν διαδοχικά και ο παίκτης που ήρθε η σειρά του να πρέπει να πάρει 8 φύλλα
  • Με το 8: Ένας παίκτης μπορεί να ξαναπαίξει, δηλαδή να ρίξει άλλη μια κάρτα (Αν δεν έχει να ρίξει, πρέπει να πάρει μια κάρτα και να προσπαθήσει να ρίξει.
  • Με το 9: Χάνει τη σειρά του ο αμέσως επόμενος παίκτης
  • Με τον Άσσο: Ρίχνοντας τον άσσο, ένας παίκτης μπορεί να αλλάξει το χρώμα που "παίζεται", ασχέτως από το χρώμα του ίδιου του άσσου (πχ κάποιος με τον άσσο μπαστούνι μπορεί να δηλώσει οτι από εκεί και πέρα παίζουν τα καρό). Άσσος πάνω σε άσσο δεν επιτρέπεται να πέσει.