Ναυμαχία στο dod.gr Games

Παίξτε Online Ναυμαχία, το καλύτερο επιτραπέζιο στο dod.gr Games

Σε αυτήν την online multiplayer έκδοση του κλασσικού παιχνιδιού της ναυμαχίας προσπαθείτε να βυθίσετε τα πλοία του αντιπάλου διαλέγοντας ένα τετράγωνο στόχο κάθε φορά και παίζοντας εναλλάξ. Στην αρχή του παιχνιδιού πρέπει να τοποθετήσετε τα πλοία σας είτε οριζόντια είτε κάθετα έτσι ώστε να δυσκολέψετε όσο γίνεται περισσότερο τον αντίπαλο σας στο να σας το βυθίσει.

Στο τέλος από κάθε παιχνίδι multiplayer ναυμαχίας απονέμονται πόντοι στον νικήτη (τους οποίους "αποσπά" από τον αντίπαλο του ανάλογα με την διαφορά επιπέδου τους) ενώ και οι δύο παίκτες μπορούν να κερδίσουν εμπειρία πετυχαίνοντας επιτεύγματα.

Το dod.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό κοινωνικό δίκτυο

Προσφέρει multiplayer παιχνίδια, συνομιλία ( chat ), συζητήσεις και πολλές άλλες υπηρεσίες
dod multiplayer παιχνίδια
Multiplayer Παιχνίδια, Chat, Ψυχαγωγία
Chat
Ανέκδοτα
Online Παιχνίδια με φίλους
Αγωνία
Αναγραμματισμός
Ναυμαχία
Σκορ 4
Κυβόλεξο
Δηλωτή
Ζωγράφισε Το
Ξερή
Λεξομάνια
Μπιρίμπα
Μπιλιάρδο
Κουιζ
Σκάκι
Φιδόλεξο
Τάβλι
Λεξοαναζητήσεις

Το dod.gr είναι μια διαδικτυακή ψυχαγωγική κοινότητα, μέσα στην οποία τα μέλη της αλληλεπιδρούν μεταξύ τους με διάφορους τρόπους.

  • Τα μέλη μπορούν να φτιάχνουν προσωπικά προφίλ να ανεβάζουν φωτογραφίες τους και να απολαμβάνουν όλες τις δυνατότητες ενός κοινωνικού δικτύου.
  • Θα βρείτε πάνω από 25 παιχνίδια όλων των ειδών τα οποία παίζονται με τουλάχιστον 2 παίχτες (multi-player) προσφέροντας ανταγωνισμό ψυχαγωγία και διασκέδαση.
  • Μπορείτε να παίξετε ποκα, μπιριμπα, poker, ταβλι, κουιζ γνώσεων, ζωγράφισε το, λεξομάνια, φιδόλεξο, αναγραμματισμός, λεξοεναλλαγές, Κυβόλεξο, Λεξοαναζητήσεις, Παζλ, Ναυμαχία, Ξερή, Δηλωτή, Αγωνία, Σκάκι, Σκορ 4, Εξάγωνο, Ιός, κανονομαχίες, φουσκομαχίες, βομβομαχίες, Μπιλιάρδο, Τουβλομαχίες
  • Επίσης οι συνδεδεμένοι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν στα δωμάτια ζωντανής συνομιλίας που υπάρχουν, να ανταλλάσσουν απόψεις καθως και να γνωρίζονται μεταξύ τους.
  • Επιπλέον υπάρχουν οι πίνακες συζητήσεων (forums) με διάφορες θεματικές ενότητες όπου γίνεται διάλογος πάνω σε όλα τα θέματα που απασχολούν τα μέλη. Επίσης υπάρχουν πίνακες συζητήσεων μέσα σε όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια όπου μπορούν τα μέλη να συζητάνε τα σχετικά προβλήματα καθώς και νέες ιδέες.
  • Καινούριες λειτουργίες θα τοποθετούνται σταδιακά που θα βοηθούν τα μέλη της κοινότητας να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους πάνω σε πολύ ενδιαφέροντα θέματα.