Κουιζ στο dod.gr Games

quiz

Παίξτε Online Κουιζ, το καλύτερο παιχνίδι μυαλού στο dod.gr Games

Το μεγαλύτερο ελληνικό online multiplayer Quiz (κουίζ γνώσεων) έρχεται στον υπολογιστή σας στο multiplayer περιβάλλον του dod.gr.

7000+ ερωτήσεις που εμπλουτίζονται καθημερινά, περιμένουν εσάς και τους φίλους σας να ακονίσετε τις γνώσεις και να βγείτε πρώτοι σε παιχνίδια 20 γύρων στα οποία μπορούν να συναγωνίζονται μέχρι και 15 παίκτες ταυτόχρονα στο κάθε ένα.

Το dod.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό κοινωνικό δίκτυο

Προσφέρει multiplayer παιχνίδια, συνομιλία ( chat ), συζητήσεις και πολλές άλλες υπηρεσίες
dod multiplayer παιχνίδια
Multiplayer Παιχνίδια, Chat, Ψυχαγωγία
Chat
Ανέκδοτα
Online Παιχνίδια με φίλους
Αγωνία
Αναγραμματισμός
Ναυμαχία
Σκορ 4
Κυβόλεξο
Δηλωτή
Ζωγράφισε Το
Ξερή
Λεξομάνια
Μπιρίμπα
Κουιζ
Σκάκι
Φιδόλεξο
Τάβλι
Λεξοαναζητήσεις

Το dod.gr είναι μια διαδικτυακή ψυχαγωγική κοινότητα, μέσα στην οποία τα μέλη της αλληλεπιδρούν μεταξύ τους με διάφορους τρόπους.

  • Τα μέλη μπορούν να φτιάχνουν δωρεάν προσωπικά προφίλ να ανεβάζουν φωτογραφίες τους και να απολαμβάνουν όλες τις δυνατότητες ενός κοινωνικού δικτύου.
  • Θα βρείτε πάνω από 25 παιχνίδια όλων των ειδών τα οποία παίζονται με τουλάχιστον 2 παίχτες (ομαδικά - multi-player) προσφέροντας ανταγωνισμό ψυχαγωγία και διασκέδαση.
  • Μπορείτε να παίξετε Λεξομάνια, Κυβόλεξο, Αναγραμματισμό, Φιδόλεξο, Λεξοαναζητήσεις, Τάβλι, Σκάκι, Ναυμαχία, Σκορ 4, Αγωνία, Δηλωτή, Ξερή, Μπιρίμπα, Tichu, Κουίζ Γνώσεων, Ζωγράφισε Το
  • Επίσης οι συνδεδεμένοι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν στα δωμάτια ζωντανής συνομιλίας που υπάρχουν, να ανταλλάσσουν απόψεις καθως και να γνωρίζονται μεταξύ τους.
  • Επιπλέον υπάρχουν οι πίνακες συζητήσεων (forums) με διάφορες θεματικές ενότητες όπου γίνεται διάλογος πάνω σε όλα τα θέματα που απασχολούν τα μέλη. Επίσης υπάρχουν πίνακες συζητήσεων μέσα σε όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια όπου μπορούν τα μέλη να συζητάνε τα σχετικά προβλήματα καθώς και νέες ιδέες.
  • Καινούριες λειτουργίες θα τοποθετούνται σταδιακά που θα βοηθούν τα μέλη της κοινότητας να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους πάνω σε πολύ ενδιαφέροντα θέματα.